Nieuws

De nieuwe reiswebsite lonelyplanet.nl is live! 

Categorie Nieuws
Datum 28-03-2017

lonelyplanet.nl is de nieuwe Nederlandstalige reiswebsite van Lonely Planet, wereldwijd dé expert op het gebied van reizen. Bezoekers kunnen elke dag op de website terecht voor reisinspiratie, tips, nieuwtjes en nog veel meer.

Op lonelyplanet.nl staat uitgebreide informatie over landen en steden handig ingedeeld per continent, zodat bezoekers gemakkelijk op de relevante bestemmingspagina’s terechtkomen. Verder bericht lonelyplanet.nl over het laatste reisnieuws en wordt er aan de hand van artikelen over roadtrips, cultuur, citytrips, budgetreizen en nog veel meer pijlers dagelijkse reisinspiratie verzorgd. De website wordt onder licentie van Lonely Planet Global Ltd. uitgeven door Pijper Media.

Over Lonely Planet
Lonely Planet is ’s werelds grootste reisgidsenuitgever. Het reismediabedrijf publiceert al sinds 1973 inspirerende en betrouwbare informatie voor elk type reiziger. De afgelopen 40 jaar heeft Lonely Planet een bijzondere reisgemeenschap opgebouwd en meer dan 145 miljoen gidsen in de Engelse taal gepubliceerd. De gidsen omvatten bijna alle bestemmingen op deze planeet en worden ook in 14 andere talen uitgegeven. Het Lonely Planet ecosysteem bestaat verder uit digitale en mobiele apps, een uitgebreid ebook-portfolio, 12 internationale magazines en een bekroonde website: lonelyplanet.com.

Neem voor meer informatie contact op met de redactie via redactie@lptraveller.nl of tel. +31 (0)50 544 58 45