Nieuws

Exclusieve Playboy x Mason Garments samenwerking

Categorie Nieuws
Datum 09-08-2018

Mason Garments en Playboy introduceren hun eerste partnercollectie genaamd Guilty Pleasures die wordt gelanceerd op 10 augustus via masongarments.com. De exclusieve schoenen worden getoond door het covermodel van het Playboy July issue inclusief een reportage van acht pagina’s in het blad.

Het in Amsterdam gevestigde schoenenmerk ontwierp een volledig witte versie van hun Torino-silhouet, bestaande uit glad kalfsleer, een geborduurd Playboy Rabbit Head-ontwerp op de hielkap, gestempelde goudfolie-logo's en een gegraveerde buitenzool. Allemaal handgemaakt in Italië en gelimiteerd tot 375 paar wereldwijd. 

De special wordt geleverd met een zwarte, fluwelen stofzak die een verwijzing is naar Hugh Hefner's robe en het juli-nummer van Playboy. 

Het partnerschap tussen Mason Garments en Playboy is meer dan een product; het is een statement van ontwerp. De belangrijkste focus is om een ​​gesprek te starten over onorthodoxe gedachten en gevoelens, dat uiteindelijk bijdraagt ​​aan het vormen van een wederzijds geheel.

De Mason Garments x Playboy-campagne is gemaakt door Ruud Baan.