Nieuws

Grazia Fashion Awards 2017

Categorie Nieuws
Datum 04-09-2017

Dinsdagavond was het weer tijd voor hét modefeestje van het jaar; de Grazia Fashion Awards 2017 powered by L'Oréal Colorista. De stemmen zijn geteld, de prijzen zijn verdeeld en daarmee is de awardshow een feit. Er was deze avond extra reden voor een feestje want Grazia bestaat 10 jaar!

De awards

Tijdens deze fashion awardshow in de exclusieve club MAD FOX in Amsterdam streden BN’ers om verschillende prijzen: de Fashion Style Award, de Red Carpet Award, de Stylish Man Award, de Party Queen Award, de Social Influencer Award en de Beauty Award. Wie hebben een beeldje in ontvangst mogen nemen?

The winners are..

Kay Nambiar en Grazia's hoofdredactrice Annelies Pijper reikten de prijzen uit. Jim Bakkum was de meest fashionable man van de avond; hij verzilverde de Stylish Man Award. Ook Sylvie Meis, Lieke van Lexmond, Olcay Gülsen en Mascha Feoktistova vielen in de prijzen. 

Sylvie kreeg de Red Carpet Award, omdat ze keer op keer weer indruk weet te maken op de rode loper. Lieke ging naar huis met de Beauty Award door haar perfecte make-uplook en verschijning. Olcay werd uitgeroepen tot Party Queen en Mascha tot beste Social Influencer.

Nikkie Plessen ging er met dé award van de avond naar huis de Fashion Style Award, daarmee liet de modeontwerpster en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau en Georgina Verbaan. Ook versloeg ze Winonah de Jong en Negin Mirsalehi.

Beeld: Helene Wiesenhaan, Anneke Janssen