Nieuws

Grazia hotel take-over

Categorie Nieuws
Datum 04-09-2017

Grazia bestaat 10 jaar en dat vierden ze groots! Na het spektakel van de Grazia Fashion Awards powered by L’Oréal Colorista in club MAD FOX, was het nog lang niet gedaan met de pret. Donder 31 augustus op vrijdag 1 september organiseerde Grazia een exclusief evenement voor Grazia-lezeressen, de big sleep-over, in Hotel Arena. De kaartjes kwamen in gelimiteerde oplage en waren in een mum van tijd uitverkocht. 

Check in

Donderdag in de namiddag checkten de gasten in en werden ze naar hun kamer geleid. Daar troffen ze talloze goodies aan, waaronder een Oral B Genius-tandenborstel t.w.v. €299, fijne haarproducten van Urban Care, Grazia-toilettas boordevol heerlijke producten van Clarins, snacks van Johnny Doodleen Propercorn en nog véél meer! Niet veel later schoven ze de gasten aan de ellenlange eettafel en genoten ze van een shared dining diner.

Workshops en masterclasses 

Na het eten was het tijd voor de kick-off van het avondprogramma; de cocktail workshop van Bols, die de fijne kneepjes van het cocktail maken en shaken leerden. Een beauty workshop van niemand minder dan de hairstylist van menig BN’er en creative director, Floor Kleyne. Tijdens de beauty workshop kregen de lezeressen naast een coole presentatie van de hairstylist een funky touch up van L’Oréal Colorista, konden ze hun nagels laten doen bij Essie én Anna’s illustrations was aanwezig om live fashionable schetsen maken.

Natuurlijk hadden we nóg meer in petto voor de lezeressen, namelijk… The Voice-winnares Maan! Na het spetterende optreden, was een ouderwets potje bingo de perfecte afsluiter van een geslaagde avond. Vlogger Danny Roumimper was de bingo-master van de avond; van weekendjes weg naar Maastrischt tot goodiebags en van SUITSUIT koffersets tot heerlijke Narciso Rodriguez parfums’ de prijzen vlogen eruit. 

Work-out

De volgende ochtend werden de ladies in het zweet gewerkt door Olympisch kampioen en personal trainer bij het online trainingsprogramma Fitchannel.com, Mark Tuitert, gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Klokslag 12.00 uur was het – helaas – al weer tijd om uit te checken en naar huis te gaan. Maarre, gelukkig hebben we de beelden nog. Zullen we nog één keer nagenieten? Bekijk hieronder dan de aftermovie!

Beeld: Helene Wiesenhaan, Anneke Janssen