Pijper Publishing

Pijper Publishing is een veelzijdige uitgever met interessante uitgaven op het gebied van mannen, vrouwen, sport en lifestyle.

Mannen

Onze mannenbladen hebben een grote naamsbekendheid. Voor de man die geïnteresseerd is in de actualiteit is er de Nieuwe Revu, met sterke rapportages, of Panorama, waarin behalve voor het laatste nieuws ook veel aandacht is voor vrouwen en voetbal. Vrouwelijk schoon en de laatste trends kan de man vinden in Playboy, al jaren wereldwijd een populaire titel van een hoog niveau.

Vrouwen

Voor vrouwen hebben we een uitgebreid aanbod, waar onlangs nog een prachtige nieuwe titel aan is toegevoegd: Elegance, voor elegante vrouw die wel van een beetje luxe houdt. Modebewuste carrièrevrouwen lezen Marie Claire, Beau Monde bevat nieuws over beroemdheden en hun glamoureuze lifestyle en veelzijdig Grazia houdt moderne, trendy vrouwen wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van mode, lifestyle, gezondheid en meer. Happy in Shape is specifiek gericht op een gezonde levensstijl en goed in je vel zitten.

Sport

Op het gebied van sport heeft Pijper Publishing een paar toptitels in de portfolio. Wieler Revue is al bijna 40 jaar de autoriteit in de wielersport. Golfers Magazine geeft de gepassioneerde golfer informatie over de sport, de uitrusting en alles daaromheen. Voetbal Inside is het nieuwe blad bij het gelijknamige tv-programma, waarin op dezelfde gevatte wijze op voetbal wordt gereflecteerd. Het Amerikaanse blad Outside is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar en omvat alle activiteiten die buiten plaatsvinden, van extreme sports tot yoga. Tot slot is er voor de zeiler het blad Nautique, boordevol informatie over zeil- en motorboten, jachten en luxe producten in het algemeen.

Lifestyle

Wij komen tegemoet aan levensgenieters in de breedste zin van het woord. Mensen die graag eropuit gaan kunnen in Noorderland lezen wat er in het noorden van Nederland zoal te doen is- zowel binnens- als buitenshuis. Voor de verre reiziger hebben we Lonely Planet Traveller, het magazine van de gelijknamige bekende reisgidsen. Hierin staat reisinformatie voor verre of verrassende oorden. 

Ieder jaar geven wij de gerenommeerde restaurantgids Lekker500 uit, met de beste Nederlandse restaurants, maar ook recepten en achtergrondinformatie over de restaurantwereld en eten in het algemeen.