Voetbal Inside

Voetbal Inside

Profiel

Ze zijn snoeihard, humoristisch en – heel belangrijk – ze nemen zichzelf vooral niet al te serieus. De mannen van Voetbal Inside, het succesvolle voetbalpraatprogramma van RTL7‎, maakten zich daarmee geliefd bij menig voetbalfan. Tot voor kort deden Johan Derksen, Wilfred Genee, Rene van der Gijp, Hans Kraay jr, Johan Boskamp en Wim Kieft dat alleen op tv. Maar vanaf halverwege december hebben ze ook hun eigen blad: Voetbal Inside. Daarin niet alleen ‎verrassende interviews en originele fotoreportages met de zes hoofdpersonen, maar ook de mooiste verhalen en fotoshoots met de toppers uit de voetbalwereld. Waarbij de glimlach, net als op tv, uiteraard‎ niet ontbreekt.

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Met Voetbal Inside sta je nooit buitenspel"

Doelgroep

  • Mannen
  • Sportliefhebbers
  • Liefhebbers van het TV-programma Voetbal Inside

"Verrassende interviews en originele fotoreportages met de zes hoofdpersonen, maar ook de mooiste verhalen en fotoshoots met de toppers uit de voetbalwereld."

Online

Het platform dat de echte voetbalfan niet mag missen. Naast de afleveringen en hoogtepunten is al het voetbalnieuws, alle uitslagen en achtergronden te vinden. Met de ‘speler van de week’ en ‘stel een vraag’ kun je als kijker direct invloed uitoefenen op de inhoud van het tv-programma ‘Voetbal Inside’. En wil je nog meer verdiepen dan vind je de de vlogs van Johan, Wilfred en Simon Zijlemans absoluut interessant. Facebook: 1,1 miljoen engaged users en 7 miljoen pagina bereik. RTL netwerk: 1,8 miljoen starts, YouTube: 6,6 miljoen starts.

Johan Derksen

Johan Derksen
Hoofdredactie