Aug 6, 2024

Dit zijn de finalisten van de Marie Claire Starters Award 2024

Begin dit jaar startte de organisatie van de Marie Claire Starters Award 2024. Na zes jaar is de prijs namelijk weer terug van weggeweest. In samenwerking met Studio Anneloes en GOLF.NL, onderdeel van NGF, werden ambiteuze vrouwen opgeroepen zich op te geven en kans te maken op deze gewilde award. 

Na een geslaagde coachingsdag met de top 10 zijn nu de drie finalisten bekendgemaakt en wordt het publiek opgeroepen om op hun favoriet te stemmen. Wie gaat er met de Marie Claire Starters Award 2024 naar huis? Wordt het Charlotte met haar duurzame high-end zeep, Yvonne met haar bijzondere Legacy Video of de AI-gestuurde slimme loopbaan-app van Monique?

Op marieclaire.nl en in Marie Claire editie 4 – vanaf 14 augustus in de winkels – vind je de drie finalisten met een interview en een mooie fotoshoot. Ook vind je online de stem&win-pagina: hier kunnen lezers stemmen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen.

De winnares van de Marie Claire Starters Award 2024 wordt op 18 september 2024 bekendgemaakt tijdens een feestelijk event in Amsterdam.