Oct 21, 2024

Elegance blikt terug op geslaagde luxury lunch

Vorige week vond de Elegance Luxury Lunch plaats in de Bron Boutique, gevestigd in het prachtige Arsenaal in Naarden Vesting. Bron, al jaren een trouwe partner van Elegance, verwelkomde samen met ons 30 lezeressen, die onder het genot van koffie, thee en iets lekkers genoten van verschillende masterclasses en een driegangenlunch.

De dag begon met een warm welkomstwoord van hoofdredacteur Hilde Veeren, gevolgd door een exclusieve tour door het atelier van Bron, waar hun in-house goudsmid een kijkje achter de schermen gaf. Daarna volgden drie masterclasses die alle lezeressen in verschillende groepen konden volgen: Bron-expert Ellen nam de lezeressen mee op edelstenenreis en Elegance-columnist Renée Koudstaal vertelde alles de Parijse juwelenstijl. En bij beautymerk La Mer testten de lezeressen de allernieuwste nachtcrème.

Foto: Helene Wiesenhaan Photography

Het event benadrukte de synergie tussen Elegance, onze lezeressen en Bron Jewelry. Dit directe contact en de live interactie met onze doelgroep zijn voor merken niet alleen waardevol, maar ook essentieel.

Niet alleen de 30 aanwezige lezeressen genoten van deze bijzondere dag, ook onze gehele bredere lezersgroep kon meegenieten dankzij een uitgebreid (online) verslag in Elegance en op onze website en socialmediakanalen. Hierdoor werd er een breder publiek bereikt.

Foto: Helene Wiesenhaan Photography

Na afloop gingen lezeressen met een fijne goodiebag naar huis, een mooie herinnering aan deze dag. We kunnen niet wachten tot het volgende evenement!