Noorderland

Noorderland

Profiel

Ontdek Noorderland. Dat staat centraal in het lifestylemagazine over Noord-Nederland. Noorderland schrijft al 13 jaar over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Acht keer per jaar kunnen lezers genieten van reportages over verrassende bezienswaardigheden in het Noorden, schitterende natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke tips voor een dagje uit en interviews met bijzondere noordelingen. Het is een magazine voor iedereen die het Noorden een warm hart toedraagt. Noorderland is een regionaal glossy magazine dat landelijk verkocht wordt bij alle grote verkooppunten, boekhandels en supermarkten.

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Voor het Noorden, door het Noorden"

Doelgroep

Noorderlandlezers bevinden zich in de hogere welstandsklasse en zijn vaak ouder dan 40 jaar. Het overgrote deel van de lezers bestaat uit vrouwen, maar ook mannen lezen Noorderland graag. De lezers trekken er graag op uit, houden van natuur en cultuur en culinaire verrassingen. Ze zijn graag op de hoogte van alles, nieuwsgierig aangelegd, actief en op zoek naar kwaliteit.

"Voor iedereen die het Noorden een warm hart toedraagt"

Online

Noorderland heeft op Facebook bijna 12.000 trouwe fans. Via vaste correspondenten die verdeeld zijn over de 3 noordelijke provincies laten we lezers via foto’s kennismaken met de prachtige natuur en cultuur.

Noorderland

Noorderland
Hoofdredactie