Panorama

Panorama

Profiel

Mannen pakken Panorama: de slogan van het tijdschrift zegt eigenlijk alles. Panorama is de enige Nederlandse titel die zich sans gene op de man richt. Dat uit zich in de onderwerpkeuze gebaseerd op de pijlers: nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en voetbal. Ook de tone of voice verraadt een primair mannelijke instelling: harde journalistiek met een losse toon, waar een vleugje mannenhumor nooit ontbreekt.

Maar het beste bewijs van de Panorama-aanpak is wel het lezersbestand. Al jaren weet Panorama als geen ander blad een massa Nederlandse mannen weer elke week te boeien.

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Al jaren weet Panorama als geen ander blad een massa Nederlandse mannen weer elke week te boeien."

Doelgroep

Panorama is voor alle echte nieuwsgierige mannen van Nederland. Ons motto is: mannen zijn gewoon mannen, maar in een ieder schuilt wel iets bijzonders. Panorama haalt het bijzondere naar boven en brengt dit met pakkende artikelen en fraaie, grappige, nieuwswaardige en ontroerende fotos. Panorama zoekt de perfecte mix tussen informatie en ontspanning. Het ene moment kan onze lezer zich verdiepen in een goed gedocumenteerd en onthullend misdaadverhaal, op een ander moment bieden we lekkere en pretentieloze ontspanning. Panorama weet als geen ander dat lachen gezond is en dat we niet alles in het leven even serieus moeten nemen. Panorama en de Panorama-man zijn modern, maar maken zich niet druk om de laatste modegril. Het blad is een journalistiek betrouwbaar en hoogstaand medium, waar lezers van Panorama veel belang aan hechten.

Unique buying reasons

  • Panorama gaat recht in op de doelgroep mannen, door een mannelijke aanpak van de verhalen
  • Panorama biedt een grote verscheidenheid aan samenwerkingsmogelijkheden met redactie

"Ons motto is: mannen zijn gewoon mannen, maar in een ieder schuilt wel iets bijzonders."

Online

Een sterk punt van het tijdschrift Panorama is de fotografie/beeld. Online zet Panorama dit door. Naast fotografie gerelateerde berichten in het mannenblog, zijn het ook de bewegende beelden die de bezoeker weet te waarderen. Internet is tegenwoordig van elke moment van de dag en op Panorama.nl vindt de bezoeker daarom altijd de beste filmpjes en het beste beeld. Of het nu schokkend, leuk of sexy is. Altijd bij Panorama! De lezers van de Panorama kunnen tevens hun hart ophalen op Panorama.nl. De site gaat verder waar het blad stopt. Achtergrond informatie, foto’s nieuws en natuurlijk het uitgebreide film-archief trekt een breed publiek van mannen tussen de 18 en 55 jaar.

Nieuwsbrief informatie
Aantal woorden titel: tussen 5 en 10
Aantal woorden tekst: 0
Beeld: 275 x 200 pxl
Aanlever data: een week van tevoren
Verzonden: donderdag

Peter van de Kraats

Peter van de Kraats
Hoofdredactie