Playboy

Playboy

Profiel

Playboy biedt alles wat mannen boeit. Het mooiste vrouwelijk schoon, lifestyle, diepteinterviews en de laatste must have gadgets. Maar ook reizen, films, muziek, literatuur en culinair, Playboy heeft het. Dit brede aanbod vormt de grote kracht van het eigenwijze kwaliteitsmaandblad met de internationaal bekende merknaam. Bovendien geeft regelmatig een prachtige vrouwelijke BNer zich bloot in een exclusieve reportage, in stijl geschoten door een topfotograaf. Kortom, Playboy is een schot in de roos voor een brede groep mannelijke levensgenieters van 18 t/m 45 jaar.

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Playboy is een schot in de roos voor een brede groep mannelijke levensgenieters van 18 t/m 45 jaar."

Doelgroep

Playboy-mannen zijn jong en zelfstandig. Ze hebben een materialistische positieve levensinstelling, zijn zeer kwaliteits- en merkbewust en mode- en trendgevoelig. Hun stijl van leven is ingesteld op plezier en aangename ervaringen.

Unique buying reasons

  • Playboy is internationaal een kwaliteits mannen- maandblad
  • Playboy heeft een hoogwaardige stijl in het showen van vrouwelijk schoon
  • Elke Playboy is een bewaar exemplaar
  • Playboy biedt de breedste artikelen over lifestyle, nieuws, gadgets en films

"Playboy biedt alles wat mannen boeit. Het mooiste vrouwelijk schoon, lifestyle, diepteinterviews en de laatste must have gadgets. Maar ook reizen, films, muziek, literatuur en culinair, Playboy heeft het. "

Online

Playboy biedt ook online precies wat mannen willen. De mooie fotografie van Playboy is ruimschoots terug te vinden op de playboy.nl. Uiteraard is er ook een besloten gedeelte waarin al het exclusieve beeld en videomateriaal te vinden is van nationale en internationale celebrities, Playmates en Cybergirls. De redactie is ook altijd aanwezig in het mannenblog om de hippe Nederlandse man altijd te voorzien van nieuws wat hem boeit. Of het nu over populaire films, muziek, games of uitgaan gaat. Playboy weet waar hij het kan vinden.

Nieuwsbrief informatie
Aantal woorden titel: 8 tot 12
Aantal woorden tekst: 0
Beeld: 750 x 400 pxl
Aanlever data: een week van tevoren
Verzonden: donderdag

Maarten Bloem

Maarten Bloem
Hoofdredactie