Wieler Revue

Wieler Revue

Profiel

Wieler Revue is een tijdschrift dat zich richt op de professionele wielersport en de actieve fietser. Het blad werd opgericht in 1977 en is daarmee Nederlands oudste en langstlopende wielertijdschrift, met ook in België een grote schare abonnees. We bieden de lezer achtergrondverhalen over nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wielrennen, exclusieve interviews van nationale helden tot en met de grootste namen uit het peloton, testen over materiaal, voeding en fietstochten en natuurlijk voortreffelijke fotografie. Daarnaast heeft Wieler Revue als exclusieve mediapartner van de KNWU een krachtige samenwerking op nationaal vlak. Wieler Revue verschijnt tien keer per jaar en biedt de lezer een totaalbeleving. Zo blikken we vooruit op het nieuwe seizoen met onze Seizoengids, brengen we alle voorjaarsklassiekers in beeld met onze Klassiekergids, blikken we uiteraard vooruit op de Giro, Tour en Vuelta en kijken we aan het eind van het jaar terug op de mooiste, belangrijkste en ontroerendste momenten van het afgelopen wielerseizoen.
Frequentie 0
x per jaar
Social volgers 0
volgers
Totale drukoplage 0
ex.
Pageviews 0
views

"Het oudste wielerblad van Nederland"

Doelgroep

Wieler Revue richt zich op de brede groep wielerliefhebbers, jong en oud, die niets liever doet dan het volgen van de koers. En als het even kan zelf ook een plezierritje maakt op de fiets. Wieler Revue bedient dus zowel de actieve wielerliefhebber die zelf graag fietst, als de supporter die de koers vooral vanuit huis beleeft.

"Bovenop het peloton"

Online

Waar het tijdschrift Wieler Revue stopt, gaat wielerrevue.nl verder. Op de website van Wieler Revue staan onder andere de laatste nieuwtjes uit de wielerwereld, wedstrijdverslagen van alle koersen met reacties van de hoofdspelers en de nieuwste producten voor de actieve fietser. Kortom, een website voor en van wielerliefhebbers. Als modern merk heeft Wieler Revue ook een plaats in het digitale peloton. Blijf real-time op de hoogste van het laatste nieuws op onze website, bekijk onze video’s op YouTube en praat mee op Facebook en Twitter. De website groeit jaarlijks en bereikt gemiddeld 1 miljoen unieke bezoekers en gemiddeld 3 miljoen pageviews per jaar.
Willem Sipkema

Willem Sipkema
Hoofdredactie