Wieler Revue

Wieler Revue

Profiel

Wieler Revue is het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland, met ook in België een trouwe schare abonnees. Wieler Revue zit bovenop de koers en valt negen keer per jaar op de mat met exclusieve interviews, achtergrondverhalen, columns, materiaaltests en voortreffelijke fotografie. Gedurende het seizoen brengt Wieler Revue meerdere specials uit, zoals de Seizoensgids, de Klassiekergids, de WK-special en het Jaaroverzicht. Uiteraard hebben de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta a España ieder hun eigen special. Het is een magazine voor de fanatieke wielerliefhebber, die geïnteresseerd is in meer dan alleen de uitslagen. 

Frequentie 0
x per jaar
Totale drukoplage 0
ex.
Social volgers 0
volgers
Pageviews 0
views

"Het oudste wielerblad van Nederland"

Doelgroep

Wieler Revue richt zich op de brede groep wielerliefhebbers, jong en oud, die niets liever doet dan het volgen van de koers. En als het even kan zelf ook een plezierritje maakt op de fiets. Wieler Revue bedient dus zowel de actieve wielerliefhebber die zelf graag fietst, als de supporter die de koers vooral vanuit huis beleeft.

"Bovenop het peloton"

Online

Waar het tijdschrift Wieler Revue stopt, gaat wielerrevue.nl verder. Op de website van Wieler Revue staan onder andere de laatste nieuwtjes uit de wielerwereld, wedstrijdverslagen van alle koersen met reacties van de hoofdspelers en de nieuwste producten voor de actieve fietser. Kortom, een website voor en van wielerliefhebbers. Als modern merk heeft Wieler Revue ook een plaats in het digitale peloton. Blijf real-time op de hoogste van het laatste nieuws op onze website, bekijk onze video’s op YouTube en praat mee op Facebook en Twitter. 

Willem Sipkema

Willem Sipkema
Hoofdredactie