Online

Pijper Media heeft een buitengewoon uitgebreid portfolio: magazines voor mannen én vrouwen, over uiteenlopende interessegebieden als reizen, koken, sport en lifestyle. Stuk voor stuk gerenommeerde titels die een groot bereik hebben en zowel in print als online een krachtige umfeld bieden voor advertenties. Van op maat gemaakte advertentiecampagnes en native advertising tot display en social.
Voor elk merk biedt Pijper Media de perfecte platform om de juiste doelgroep te bereiken.

Uniek bereik portfolio: totaal 2.728.072

Het portfolio van Pijper Media heeft een breed publiek en de diversiteit van titels is groot. Drie clusters met in elk cluster zeer diverse titels die toch perfect bij elkaar aansluiten; glossy cluster, mannen cluster en een sport & lifestyle cluster.

Uniek bereik glossies: 1.751.946

Het is mogelijk per titel of per cluster te adverteren. We adviseren u hier graag in. Onze merken binnen het glossycluster zijn: Beau Monde, Elegance, Grazia, Happy in Shape en Marie Claire. 

Het totale online bereik van onze glossies is 12,3 miljoen. Grazia heeft het grootste online platform (9 miljoen), met onder andere een eigen app en wekelijkse nieuwsbrief met meer dan 55.000 abonnees. Gevolgd door Marie Claire en Beau Monde die beide ongeveer een totaal online bereik hebben van 1 miljoen.

Uniek bereik mannen titels 846.570 

Het is mogelijk per titel of per cluster te adverteren. We adviseren u hier graag in. 

Onze merken binnen het mannencluster zijn: Panorama, Nieuwe Revu & Playboy.
Het totale online bereik van de mannenbladen is 7,1 miljoen. Panorama heeft het grootste online platform met een totaal online bereik van 4 miljoen.

Uniek bereik sport & lifestyle titels: 129.556

Het is mogelijk per titel of per cluster te adverteren. We adviseren u hier graag in. Onze merken binnen het mannencluster zijn: Lonely Planet, Lekker, Noorderland, Wieler Revue, Nautique & Golfers Magazine.

 

Voor online advertising kunt u terecht bij:

Emma Berkhout 

Brand Partnerships Manager
Contact: +31 (0)640857508
[email protected]

Telefoonnummer sales algemeen: +31 (0)88-6544 005